Gebogen profielen


 


Hieronder meer uitleg over Gebogen profielen.
Mocht u vragen hebben, vul dan het contactformulier rechts in.
Of mail/bel ons.


Rond.
Door de MayTec profielen te buigen kunnen er ronde afschermingen gemaakt worden om machines heen. Ronde afschermingen besparen vaak ruimte in de fabriek, en in sommige gevallen is het wenselijk om dichtbij het productieproces mee te kunnen kijken.
Deuren.
Bij ronde afschermingen kunnen zowel draaideuren als schuifdeuren toegepast worden..
Rail.
Hier een deur die in een rail opgehangen is. Wanneer de deuren niet helemaal kiervrij dicht hoeven te zijn, dan kan dit ‘goedkoper’ systeem toegepast worden.
Veiligheidsschakelaars.
Ook op de gebogen schuif- en draaideuren kunnen we veiligheidsschakelaars plaatsen. Zowel schakelaars om te detecteren dat de deur dicht zit, als ook schakelaars die door de besturing aangestuurd worden om zo een deur vrij te geven.

 


 

CAD.
Voor een fietsenstalling hebben we het ontwerp eerst weer in CAD uitgevoerd om met de klant erover te praten.
Buitengebruik.
Doordat de MayTec profielen zijn geanodiseerd kunnen ze heel goed voor buitengebruik toegepast worden.
Plaatmateriaal.
In de gebogen profielen is plaatmateriaal opgenomen. Er kan bij ons uit vele soorten, maten en kleuren plaatmateriaal gekozen worden.
In huis.
De profielen worden allemaal bij MayTec in huis gebogen. De buigafdeling heeft nu jarenlang ervaring met het buigen en weet precies hoe een profiel zich zal gedragen tijdens en na het buigen. Zo kunnen ze een nauwe tolerantie halen voor gebogen profielen.

 


 
Relevante link:
Profielkeuze tabel.
Profielcatalogus.
Cleanroom profielen.