Intern transport


 


Hieronder meer uitleg over Intern Transport.
Mocht u vragen hebben, vul dan het contactformulier rechts in.
Of mail/bel ons.


Etagewagen.
Etagewagens worden veel toegepast in werkplaatsen om gereedschappen op te leggen en mobiel te zijn in een bedrijf. Ze worden ook toegepast als order-pick-kar. Met het profielsysteem maken we de karren exact zoals u ze wenst.
Apparatenwielen.
Voor het gebruik in de werkplaats/kantoor/openbare ruimte passen we apparatenwielen toe. Buiten de wielen uit het MayTec pakket zijn ook andere wielen mogelijk.
Transportkar.
Karren exact volgens uw afmetingen zijn absoluut geen probleem. Vorm en afmetingen zijn in de afgelopen 15 jaar nog nooit een bottleneck geweest.
Transportwielen.
Wanneer er specifieke eissen gesteld worden aan de wielen, dan zoeken wij het juiste wiel erbij. In dit geval grotere wielen omdat er vaak buiten over klinkers gereden moest worden.
Mobiele werkbank.
Een werkbank met opbergruimte. door de wielen is de werkbank mobiel en kan de werknemer op ‘elke’ locatie zijn werk doen.
Onderstel.
Een verrijdbaar onderstel met een aluminium opbouw. Hier voor een toepassing bij de brandweer.
Onderstel.
Nog een voorbeeld van een verrijdbaar onderstel.
Omdat het MayTec profielsysteem modulair is, zijn allerlei varianten en maten van onderstellen mogelijk.
Special.
Hier ziet u een kar dat een beetje weg heeft van een stoel. Op deze kar kwam een onderdeel uit een duikboot te staan waaraan gewerkt moest worden. Door de wielen kon het onderdeel ook op deze kar naar een andere afdeling gereden worden.

 


 
Relevante link:
Profielkeuze tabel.
Profielcatalogus.
Cleanroom profielen.