Machinebeveiliging


 


Hieronder meer uitleg over Machinebeveiliging.
Mocht u vragen hebben, vul dan het contactformulier rechts in.
Of mail/bel ons.


MayCAD.
In MayCAD is deze machinebeveiliging uitgetekend en vervolgens middels een step-file geëxporteerd naar een ander CAD-pakket om daarmee te worden rerenderd.
Cleanroom.
Door de speciale lijn met cleanroom profielen is het mogelijk toepassingen te bouwen die voldoen aan de strengste eisen voor cleanrooms, laboratoria en de voedingsmiddelenindustrie.
Gassen.
Zoals iedereen weet moeten vluchtige stoffen goed afgeschermd bewaard worden binnen een bedrijf. Hier een omkasting waarin zeer gevaarlijke vluchtige stoffen bewaard worden..
Hekwerk.
Omdat er profielen zijn waarin gaas opgenomen kan worden is het mogelijk een gaaswand te maken. Op de foto twee kasten met deuren met gaas.
Hoogspanning.
Een bedrijf dat hoogspanningsproeven doet op kantoor zocht een afscherming. Middels de speciale aarding-verbinders is de omkasting compleet geaard.
Paneelprofielen.
MayTec heeft een serie paneelprofielen in het pakket zitten. Deze profielen hebben aan de buitenkant een groef waarin plaatwerk kan worden opgenomen. Hiermee kunnen perfect omkastingen gemaakt worden.
Beurs.
Voor het demonstreren van lassen op een beurs is er een omkasting gemaakt met donker kunststof plaatwerk. Op de beurs kan er dan getoond worden hoe bepaalde lassen gelegd worden. De omkasting werkt dan als een laskap en de bezoeker kan dan meekijken met het lassen .
Klimaat.
Voor klanten die proeven doen, die in een geklimatiseerde omgeving gedaan moeten worden, bouwen we omkastingen. Deze omkastingen kunnen voorzien worden van luiken/deuren/verlichting/sloten enzovoorts.

 


 
Relevante link:
Profielkeuze tabel.
Profielcatalogus.
Cleanroom profielen.