Machinebouw


 


Hieronder meer uitleg over Machinebouw.
Mocht u vragen hebben, vul dan het contactformulier rechts in.
Of mail/bel ons.


Basis.
Het MayTec profielsysteem zorgt voor een stabiele basis van uw machine. Daarnaast kan het uitermate goed gebruikt worden om uitbreidingen aan en naast de machine mee te maken.
Afmetingen.
Afmetingen zijn geen beperking voor het toepassen van het profielsysteem. Zowel grote als kleine toepassingen laten zich snel samenstellen uit het profielsysteem.
Prototypebouw.
In de prototypebouw komen de voordelen van het profielsysteem uitermate goed uit de verf. Verbindingen kunnen snel gelost worden om op een andere plek weer vastgezet te worden.
Productieautomatisering.
Automatisering kan een productieproces efficiënter maken. Werken met MayTec maakt productieautomatisering efficiënter.

 


 

Montage.
Door de groeven en de vele accessoires is het snel mogelijk industriële componenten te koppelen aan het profielsysteem. Het profielsysteem is een goede basis voor o.a. handlingmachines.
Maatwerk.
Wanneer u niet uitkomt met het MayTec pakket, en er aanverwante onderdelen nodig zijn, dan kunnen wij dat voor u verzorgen. U hoeft dan niet bij meerdere leveranciers aan te kloppen, maar kunt op 1 adres terecht.
Geleidingen.
Veel standaard geleidingen kunnen rechtsreeks op het MayTec profielsysteem gemonteerd worden. Voor de loopwagens maken we indien nodig adapterplaten.
Elektronica.
Is er elektronica gewenst op uw product zoals in dit geval een meetwiel, schroom dan niet ons te vragen. We werken samen met meerdere toeleveranciers uit verschillende vakgebieden en kunnen u zo vaak verder helpen.

 


 
Relevante link:
Profielkeuze tabel.
Profielcatalogus.
Cleanroom profielen.